روسازی آسفالتی

روسازی آسفالتی

هزینه روسازی آسفالتی

فهرست مطالب

روسازی آسفالتی

همه ما می دانیم که در چند سال اخیر به دلیل پیشرفت تکنولوژی ما از امکانات زیادی برخوردار شده ایم که یکی از آن راه سازی آسفالتی می باشد، استفاده از این نوع امکانات در جاده ها سبب ایمنی حرکت اتوموبیل ها و همچنین سرعت در حرکت شده است و اما برای درک بهتر این که روسازی آسفالتی چیست و از چی مواد ساخته شده است در ادامه می پردازیم.

روسازی آسفالتی همانطور که می دانید یکی از مهم ‌ترین و پرکاربرد ترین روش‌های بهینه سازی در ساخت و ساز جاده ها و بزرگراه ها به شمار می آید، از این نوع روسازی به دلیل مزیت های فراوانی که برخوردار می باشد در اکثر پروژه های عمرانی مورد استفاده قرار می گیرد.

روسازی انواع مختلف دارد اما روسازی آسفالتی یکی از پر طرفدارترین نوع آن به شمار می آید که این نوع سازه نیز به نوبه خود به دو دسته روسازی آسفالتی سه لایه ای و روسازی آسفالت کامل می باشد

هزینه روسازی آسفالت کاری

روسازی آسفالت را همانطور که می دانید یکی از امور پر هزینه به شمار می آید یکی از دلایل همان مواد به کار برده شده در ساخت آن می باشد که سبب مقاومت در برابر خودرو های سنگین با تعداد بالا شده است، همچنین لازم است بدانید که انجام ساخت و ساز این نوع راهسازی باید توسط متخصص انجام شود تا دوام بالایی داشته باشد بنابراین همه این عمل هزینه بالایی را به دنبال دارد.

مزایایی روسازی آسفالتی

همانطور که ابتدا اشاره کردم روسازی آسفالت یکی از امکانات مهم عصر کنونی به شمار می آید، و این امکانات سهولت در رانندگی را برای افراد مهیا کرده است، لازم است بدانید که روسازی آسفالتی انواع متخلف دارد اما روسازی آسفالتی از پرکاربردترین نوع آن می باشد، در ادامه به برخی از مزایایی این سازه پیشرفته مختصر اشاره می کنیم با ما باشید.

  • استفاده از این نوع سازه سبب شده است که طول عمر جاده زیاد شده و همچنین سطح جاده ها هموار شده است که سبب سهولت در رانندگی و افزایش سرعت بدون نگرانی های بیجا شده است.
  • یکی از مزیت استفاده ازAsphalt pavement کاهش صدا می باشد که سبب از بین بردن آلودگی صوتی شده است، همچنین آسفالت با توجه به مواد به کار برده در ساخت آن سطح نرم تری دارد که در نتیجه سبب کاهش آسیب های لرزشی برای ماشین ها شده است.
  • و اما از مهمترین ویژگی این سازه که می توان اشاره کرد این است که قابلیت تعمیر و نگهداری برای طول عمر را نیز دارا می باشد، یعنی اگر کوچکترین آسیب به این سازه وارد شود می توان با هزینه نسبتا پاین و به موقع تعمیرات لازم را به انجام رساند.

تا این قسمت به برخی از ویژگی روسازی آسفالتی پی بردین اما لازم است بدانید که عملکرد روسازی آسفالتی تحت تأثیر عوامل مختلف از قبیل شرایط جوی، میزان ترافیک و نوع مواد اولیه قرار دارد، بنابر دلایل ذکر شده می بایست در حین طراحی و اجرای این نوع روسازی، از دقت عمل بالایی برخوردار باشید، تا این که سازه از طول عمر بالایی برخودار شود.

و اما با توجه به مزیت های ذکر شده روش روسازی آسفالت که یکی از بهترین گزینه ها برای توسعه بخشیدن زیرساخت حمل و نقل در اکثر کشور هاست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب

محصولات جدید